KÕRSIKUD JA JUUSTUVAHVLID


Endiselt katsetuste lainel (vt eelmine postitus). Seekord peaosas pitsapõhjapulber. Et näpud päris rooste ei läheks voolisin/veeretasin tainapallikesi ja -pulki. Tulemuseks suupistelauale sobivad krõbedad vahvlid ja kõrsikud. Juurde lemmik dipikaste ja mõnus näksimine ongi valmis!


Vahemerehõngulised kõrsikud

1 pakk õhukese pitsapõhja pulbrit (Vilma)
200 ml vett
50 ml õli
2 tl (väikese kuhjaga) Vahemere ürdisegu

Segasin pitsapõhjapulbri ürtidega, lisasin vee ja õli ning sõtkusin kõik ühtlaseks tainaks. Voolisin valmis tainast pulgad ja küpsetasin 200-kraadises ahjus kuldpruuniks (10-15 minutit). Loomulikult võib kõrsikutainale lisada ka muid meelepäraseid maitseaineid. Võimalusi on ju lõputult (:


Krõbedad juustuvahvlid

1 pakk õhukese pistapõhja pulbrit (Vilma)
200 ml vett
50 ml õli
100 g peenelt riivitud juustu
meelepäraseid maitseaineid või ürte

Riivisin juustu ja segasin selle pitsapõhjapulbriga. Lisasin vee, õli ja maitseained ning sõtkusin kõik ühtlaseks tainaks. Voolisin tainast pallikesed ja küpsetasin vahvlipanniga väikesed vahvlid. Serveerisin dipikastmega. 


0 mõtet:

Postita kommentaar