MINUST



Fotod: Andra Kalda

Mina olen Kaare. Ma armastan küpsetamist ja kõike, mis sellega kaasas käib - rammusat võid, jahuseid näppe, suhkrukristalle, mikseri mürinat, limpsimata kaussi, koogilõhna, ahju ees passimist ja kaunistuste kallal nokitsemist. Just sellepärast ongi see blogi täis magusaid retsepte ja kaunistusideid. Sekka mõned eksperimendid, mis sünnivad suurest uudishimust.

Oma esimese tordi tegin poja teiseks sünnipäevaks. See oli lõbus maasikate ja šokolaadiga kaunistatud autokujuline küpsisetort, kus autojuhiks ja sõitjateks punapõsksed kirsid. Tortide kaunistamisel armastangi minimalistlikku ja lihtsat stiili, looduslähedust. Vähem on rohkem, nagu öeldakse!

Porgandid oksal

Küpsetasin juba lapsena hoolega kooke ja kaneelisaiu. Kui ema mulle 11. sünnipäevaks mikseri kinkis, olid sõbrannad üllatunud: kuidas saab ühe kodumasina üle nii õnnelik olla? Aga mina olin! Ühel päeval jäi kõik sinnapaika ja igasugune köögis toimetamine oli minu jaoks tüütu kohustus. See muutus, kui esimese lapsega koduseks jäin. Avastasin siis internetist Nami-Nami toiduportaali. Enne, kui arugi sain, võtsin osa seal toimuvatest kooskokkamistest ja hakkasin blogima. Tuli meelde, kui väga ma küpsetamist armastan ja tundsin, et tahan sellest rohkem teada. Hobi korras käisingi erinevatel koolitustel ja omandasin kondiitri eriala. Küpsetamine on minu jaoks täielik nauding alates inspiratsiooni otsimisest kuni viimase tordiampsuni. 

Neiupõlvenimi Sarv söödi ära!

Blogimisele lisaks olen teinud kaastööd ajakirjadele Maret ("Laste lemmik") ning Kodu & Aed ("Virk Vispel"). Septembris 2014 ilmus Andra Kalda koostatud raamat "Tordilõik", kust leiab minu beseekaladega sidrunitordi retsepti. 2015. aasta augustist löön kaasa Nami-Nami toiduportaalis toimetajana.




Loodan, et Virk Vispel inspireerib ja meelitab küpsetama! Aitäh, et läbi astusid!

Kui Sul on küsimusi või ettepanekuid, võta minuga ühendust: kaaresova@gmail.ee